Lill

Helen ja Kristo

Kuum, kuum, kuum…väljas ma mõtlen. Ikka keegi mäletab, et kunagi oli selline ilm. Hakkas ju kohe meenutades soojem :)

Heleni ja Kristoga nende pulmapäeval kohtudes olin tunnistajaks, et igale potile on just õige kaas. Siira imetlusega jälgisin kuidas Helen tegutses ning olukordades kus minul ammmmmmmuuuuu katus sõidaks oli tema rahulik. Kristo poolt vaadates ütleks, et tal on ikka väga vedanud. Ta ei kujuta ettegi kuidas :). Või mis ma ajan – näed väga hästi kujutas ju :)

Õnne ja armastust täiuslikule perele!

Rubriigid: pulmad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

2 kommentaari postitusele Helen ja Kristo

  1. karmenkitekat kirjutab:

    Nii äge on eelviimane foto!

  2. Krentu kirjutab:

    Oo – Helen on ju minu ja seega ka natuke sinu kursaõde:) Mulle meeldib eelviimane pilt :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.