Lill

kolm peret stuudios

Kuigi nende perede pildid juba fotopesa blogis olid, siis äkki keegi ei näinud :) Ma panen siis ka :).

Meil oli algusest peale kokkulepe, et ma oma stuudiotöid saadan ka fotopesa blogile. Kuna ma aga vaevu, vaevu enda omalegi pilte jõuan panna, siis on kahjuks juhtunud nii, et ma sinna olen vist 2 korda üldse jõudnud midagi saata. Nüüd me siis leppisime kokku, et fotopesa lehel on minu pildi all link minu lehele ja nagu allpool näha olen vähemalt jäämäetipu koguse pilte siia 2 päeva jooksul suutnud postitada. Minu uue aasta lubaduste hulgas on kindlasti koht ka lubadusel kõiki oma tööde ja tegemistega kursis hoida :)

täitsa tavaline perepilt :)

Annika soov oli, et kõhupilte rohkem ei näitaks….

Kui 2 esimest peret olid mõnusalt väikesed ja ühe imelise preiliga, siis järgmine pere oli lahe, kellest sain teha just selliseid perepilte nagu mulle kõige rohkem meeldib…

Ja nüüd algab aeg oma perele!

Rubriigid: pered, stuudios. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

Üks kommentaar postitusele kolm peret stuudios

  1. agne kirjutab:

    isa koos rippuvate lastega on lihtsalt geniaalne! ja superlahe!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.