Lill

Merilin ja Hannes

Sellel suvel on juhtunud nii, et peaaegu kõiki pruute näen ma pulmapäeval esimest korda :) Mis siis, et Meriliniga teineteise blogidel oleme rohkem-vähem juba aastaid silma peal hoidnud. Kohtudes on minu jaoks kõige olulisem tabada minutite jooksul ära huumoritase :). Mida kõrgem, seda lõbusamalt me koos veedetud aeg möödub ja ma siiralt usun, et seda lahedam mälestus jääb. Merilini ja Hannesega oli kohe uksel selge, et tegu pole mitte tavalise päevaga ja paariga, sest kes see ikka julgeks musta kleidiga abielluma minna…jeeeee…minu poolt, sest ütlen ette, et kleiti sai ka kenasti drashitud :)

Kenasti sirgeks sätitud said sammud õnnepaleesse. Minu lemmik- Argo –  paaripanijaks. Ma teistest ei räägi, aga mulle nii meeldib, kuidas Argo samamoodi püüab hetkega inimeste olemust tabada ja siis edasine neile võimalikult nauditavaks teha. Sobivalt natuke huumorit, vahele irooniat ning paar lauset ka tõsist juttu :). Tema on nende jaoks, mitte vastupidi :)

No ja kuhu pulmapilte tegema minna…vanglasse näiteks :)

Kuna kella kõrva ääres ei tiksunud, siis võtsime vabalt ja sõitsime mere äärde…

näete jah kui mõnus on musta kleidiga mustikate sees pikutada…

jaa kohe jõuame mere äärde…

ja hakkaski meie imeline “merereis” lõpule jõudma. Puhas nauding imelisest päevast ja kotitäis herneid, mis me pruutpaari eest autos salaja ära sõime ;)

Minu seekordne bäkkapptiim…ei, ei ärge vaadake, Ketlin ei käi mul nüüd igakord kaasas, aga ütleme nii, et tal on imeline illusioon minu tööst, sest seekord oli tema põhiülesanne koerjalutamine :)

Palju, palju õnne ja armastust kallid Merilin ja Hannes!

Rubriigid: pulmad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

5 kommentaari postitusele Merilin ja Hannes

 1. Pingback: Must ja.. roooooža « Minu klõpsud maailma

 2. Merilin kirjutab:

  Tänud jäädvustamast! Meil oli Sinuga ka väga tore :)
  Ja kui ma nüüd kõigest õigesti aru olen saanud, siis me kohtume oktoobri alguses uuesti…

  Mari-Ly, õnnepaleesse lubatakse kuuldavasti vaid neid koeri, kes pole suured/hirmsad :D

 3. Mari-Ly kirjutab:

  Mustvalge pilt, pruutpaar istub ja must koer on nurgas, see on minu jaoks kòige kòigem!!

  Ja no ònnepaalee, kuhu vòib koeraga sisse minna on ka vàga tore uudis!!

 4. Külli kirjutab:

  ooo, need pulmapildid veavad mu suu heldimusest kõrvuni… meie endi pulmapiltidel oli ju samasugune muhedate vuntside ja kikkis kõrvadega jässakas peiupoiss…

 5. Sandra Palm kirjutab:

  Pruut puu all taevasse vaatamas ja pruut läbi okste kaamerasse vaatamas! :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.