Lill

Minu uus veebikodu

Ikka öeldakse, et 5 aasta on paras aeg asju ühte moodi teha. 5 aastat minu vanas blogis sai nüüd ümber ja väikeseid muudatusi näete jah ;). Püüan järjest rohkem sukelduda tagasi töö ellu, samas on mu pere ja kodu on mulle nii armsad, et ma väga püüan kõike kolme koos hoida. Mulle meeldib, et mu blogi külalised-sõbrad armastavad nii mu pisikest peret, minu pingutusi unelmate kodu suunas ja imetlevad koos minuga kõiki armsaid ja ilusaid inimesi, kes mu kaamera ette satuvad.

Kõige selle jagamist jätkan ka nüüd… näeme…

PS: Selle pildi pildistas mu armas sõbranna Diana, mina lõikasin jakleepisin :)

Nii kaua kui mu vana kodu pole veel siia jõudnud, siis tuleb ise minna, näed SIIA!!!

Rubriigid: muu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

6 kommentaari postitusele Minu uus veebikodu

 1. Kristiina kirjutab:

  Nii töötab jah :)

 2. Krista kirjutab:

  kui panna üles reale kristakoiv. com / feed , siis seda loeb googlereader kenasti :) ise proovisin järgi

 3. Liis kirjutab:

  Google reader sind ka enam ei tunnista (kui see käib sama teema alla kui see blogrolli kommentaar, siis vabandused dubleerimise eest).

 4. Krista kirjutab:

  itimehele juba vastav märkus edastatud :)

 5. Kristiina kirjutab:

  Uus blogi on ilus, ainult kahjuks minu blogrollis ta enam ei näita, millal uus post tuleb. Eks pean siis lihtsalt iga päev vaatamas käima ;)

 6. tikker kirjutab:

  mulle uuendused väga meeldivad, ma juba ootasin su uut blogikujundust :) sissekolimine on alles pooleli, “remonditööd” ilmselt ka, seega panen paar tehnilist märkust asjade kohta, mis minu meelest saaks paremad olla.

  1) tekst tumedamaks!!! hall kiri valgel taustal on silmadele hirmus väsitav, peaaegu sama halb, kui valge kiri mustal taustal.
  2)teksti osa võiks kitsam olla – praegu on vist mingi 800-900 pixelit, mu meelest 600-640 on veel mugav lugeda, sealt edasi läheb samamoodi kurnavaks.
  3) kommentaarikastid võiks ka normaalsuuruses olla, praegu laiaks venitatud. kommentaari kirjutades tuleb kursor uuel real keskele ja tekst samamoodi, võiks ikka vasakul olla.

  aga muidu on väga armas – tore, et kolisid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.