Lill

Olga ja Jacob

Kui mina perbüroo juurde jõudsin oli …juba alanud….tegelikult tuli siis päike välja. Kui eelmise päeval lund sadama hakkas ja ka nende pulmapäeval ehk siis teisipäeva hommikul ikka sadas, siis ausalt ma ei julgenud isegi mitte loota, et selleks hetkeks kui mina fotoka kotist välja võtan on ilm selline. Selline, et ühelt kolmandalt aprillilt ei oskaks mina midagi sellist oodatagi – paks lumi puude peal ning päike paistab just nii soojalt, et tunne on juba kevadine. Ju nad seal üleval ikka mõtlesid, et ehh värvi nagu polegi veel ja külm ja tuuline kah…päikesest ükski ka nagu vähe, et ahhh paneme lund. Aitähh – super töö!

Juba pikemat aega kuuluvad minu igapäeva lugemise hulka mõned Rootsi fotograafide blogid ja ma kadedusega vaatan, et kuidas nad küll kõik inimesed niimoodi naerma saavad. Ise ma mingi humorist pole, aga ikkagi armastan naeruseid pilte. Tuli välja, et seal kandis selline naerune olek on täitsa loomulik ja nii nad siis armsasti itsitasid kahekesi.

Ükspäev avastasin ka, et ma suudan valdavalt ainult liigutuse pisaraid toota. Suured tunded – palun väga pisar siin ja pisar seal. Ja kui ikka näha on, et armastust on rohkem ja see on päris, siis on minul klomp kurgus :).  Ühesõnaga tänu neile sain ka oma mälestuste raamatusse ühe imelise peatüki juurde!

Rubriigid: pulmad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

Üks kommentaar postitusele Olga ja Jacob

  1. Kristel kirjutab:

    väga ilusad pildid, Krista! :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.