Lill

päike, august ja A&T

Kõigepealt ma sain tuttavaks Tarmo õe Annelyga ja siis ma pildistasin Annelyt ja tema meest ja nende esimene laps oli siis kõhus. Nüüd sünnib neil juba kolmas, nii et ikka paar aastat on sellest mööda läinud…noh kolm vähemalt ;). Siis ühel järgmisel aastal sain tuttavaks Tarmo ja tema naise Anneliga ning ka sellest on mitu aastat möödas, sest esimene kord oli neil ainult üks laps ja täitsa beebi ja nüüd on beebil vend :). Ja etteruttavalt said need kõik beebid, nii sees kui väljas kui ka mitte enam üldse väga beebid ka pildile, aga natuke hiljem ja ootavad alles tegemist, aga Anneli ja Tarmo käisid oma pulma-aastapäeval kahekesi mul külas.

See päike on ikka niiiiiii minu oma, et ma mäletan seda tunnet, et kui juhuslikult ma istusin nii, et ei pildistanud, siis mõtlesin koguaeg, et milline raiskamine, milline raiskamine…praegu peaks. Õnneks nüüd vist enne kevadet seda tunnet ei teki, aga ma vist järgmine aasta peaks tegema nii, et kõik kes tahavad päikest ja on nõus ootama oma pilte väga kaua – kahe käega võtan kõik vastu :). Tegelikult on ju mõnus praegu vähemalt siit päikest vaadata…

Päike ja ilusad inimesed….ja selline päike on ainult augustis…ok septembris on ka ja natuke ka oktoobris…

Rubriigid: pered. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.