Lill

Triin ja Harry

Sain just meili, et kas ma ei tahaks pildistada ühte pulma sügiseses Viljandis ja see oli nagu selge märk, et ma pean selle postituse ära tegema… ainult peaaegu 7 kuud hiljem :). Triin ja Harryga kohtusin ühes teises pulmas, aga siis Triin juba teadis mind. Vahepeal vahetasime meile, kui kummalgi midagi lahedat silma jäi, millest teisel kasu võiks olla…näiteks pildid kanakuutidest ja siis nad otsustasidki, et nemad abielluvad ja mina võiks pilti teha. Super ju…. minu pildistamise lemmikajal ehk siis sügisel, õhtusöök ühes minu lemmik restoranis ehk siis Põhjakal ja jaaaa…jaaaa…muidugi :)

See päev oli selline, et see lihtsalt pidi hästi minema. Kuna ma järgmisel päeval pidin SEb jooksule minema ja eelmisel päeval ja mitu-mitu-mitu päeva enne seda olin täitsa haige, siis sellel päeval oli kohe hommikust saati kõik õige. Õige kuni õhtuni välja…

Ettevalmistus väga lahedas kohas koos kahe sõbraga. Iga detail oli läbi mõeldud ja tunne, et tee nendeni on olnud väga lihtne ja selge. Pildistamine, mille jagasime sõbralikut neljaks, sügisene sõit peokohta ning kohtumine juba vanade tuttavatega ning pruutpaari pere ja sõprade ehedad emotsioonid, mis käisid ikka suure kaarega üle eestlaste peade :). Just täpselt see, et päeva teevadki sinu inimesed sinu ümber ja ongi vaja ainult ühte, kes jäädvustab ja teist, kes suunab ja õigel hetkel annab jutujärje üle ning pidu on siis just nende moodi.

Pulmadega on see lahe, et ma ikkagi mitte kunagi ei tea, mis saab ja kuidas saab ja kas saab. Noh ok see viimane on liialdus, alati saab, on alati saanud ja miks ei peaks. Muidugi tahaks päikest ja ehedaid emotsioone ja ma tean, et kui ma tahan, et inimesed naeraks, siis see on minu kätes ja on pärast seda kui esimene juba naerma hakkab, on edasi kõik väga lihtne :) ja väike ärevus sees on just see, mida vaja. Aga mis siis, et see on võõras pidu ja mina olen seal rohkem nagu seinakaunistus, siis ikkagi on pärast väga mõnus tunne. Ja meeldibki elada teiste õnne sees :) Et nüüd väga reklaamijutuks kätte ära ei läheks, sest kui nüüd keegi leiab, et just mina olen veel tema tähtsal päeval puudu, siis ega neid suviseid vabasid reedeid-laupäevi nagu väga ei olegi enam…st mõni on ;), aga sügisel on mitu päeva veel vaba ;)

Aga ühe teise reklaamijutu kirjutaks küll. Triin töötab nimelt Viljandis Rohelise Maja Pood ja Kohvikus ja tema tehtud on seal kõik need asjad, mis ahjust tulevad. Kõik või vähemalt enamus :) ja no minge proovige. Ilma piinlikustundeta ja suure naudinguga sõin mina ka ja isegi laste eest ära ;) just nimelt eest, mitte järelt :)

Rubriigid: pulmad. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.
Saada E-mail

2 kommentaari postitusele Triin ja Harry

  1. eve kirjutab:

    Imeline!!!
    (ütleb inimene keda tavaliselt võõraste inimeste kaunid pulmad täiesti külmaks jätavad)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.